Werkplaats

De meeste reparaties zijn dezelfde dag gereed!

Wij weten als geen ander hoe onmisbaar een fiets is en als deze defect raakt kan dat veel last bezorgen. Daarom hebben wij een professionele werkplaats waar wij fietsen van alle merken repareren.Wij werken alleen met de beste materialen en geven bij het aannemen van de reparatie een zo correct mogelijke schatting van de reparatiekosten.

 

Reparatie snel service

Onze werkplaats is zeer efficient en modern en wij kunnen de meeste reparaties dezelfde dag gereed hebben. Als de fiets voor 12:00 uur wordt gebracht staat deze om 17:00 weer klaar. Bij afwijkende speciale reparaties of als er een bepaald onderdeel niet voorradig is overleggen wij met u wanneer de fiets dan voor u klaar staat. Meestal is dit dan binnen 24 uur.

 

Elektrische Fietsen
Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in de Bosch, Bafang en Shimano Steps electrische systemen en kunnen u in alle situaties perfect adviseren.

Ook kunnen wij deze systemen uitlezen en eventueel updaten.* Geen afspraak nodig(voor reparaties)
* Professionele service
* Garantie op de reparatie
* Voor 12.00 uur gebracht, 18.00 uur klaar
* Duidelijke prijsopgave vooraf

 

Onderhoudstips voor uw fiets

Elke fiets heeft onderhoud nodig.Wij adviseren u dan ook om uw fiets twee a drie keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven afhankelijk hoe en hoe vaak u uw fiets gebruikt.

 

Fietsen die voorzien zijn van een gesloten kettingkast, worden onderhoudsarme fietsen genoemd. Dit houd echter niet in dat deze fiets dan geheel onderhoudsvrij is.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving